2015. január 22., csütörtök


Hozzánk már megérkeztek az új Milwaukee erőcsomagok, melyeket most óriási kedvezménnyel tudunk kínálni, így ha Milwaukee szerszámgép vásárlását fontolgatja, most mindenképpen érdemes elszánnia magát!

Milwaukee akciós erőcsomagok
Milwaukee erőcsomagok - vagány, piros

M18 CPP6A-502B M18 FUEL* erőcsomag tartalma:

*A Milwaukee FUEL rendszer (elérhető M18 és M12 18 és 12 V akkumulátoros szerszámgépeknél) az alábbi technológiákat foglalja magába: Powerstate szénkefe nélküli motor, Redlithium-ion akkumulátor, Redlink Plus intelligens elektronika.

M18 BPP2D-402C M18 erőcsomag tartalma

  • M18 BDD - M18 kompakt fúrócsavarozó
  • M18 BID-0 M18 kompakt ütvecsavarozó
  • 2 x 4.0 Ah Redlithium-ion akkumulátor
Erőcsomagot a nagy kedvezményen felül azért is érdemes vásárolni, mert a Milwaukee rugalmas akkumulátor rendszere lehetővé teszi, hogy egy akkumulátor rendszeren belül (pl. M18, M12) az összes szerszámot ugyanazzal az akkumulátorral használhassa. Mivel az akkumulátoros szerszámgépek árát általában az akkumulátor dobja meg, ezentúl ha újabb gépre lesz szüksége, megveheti azt a jóval olcsóbb 0-ás, vagyis akkumulátor nélküli verzióban is.

Milwaukee M12 CDD-402C akció ajándék lámpával Milwaukee M18 CPP6A-502B erőcsomag akció M18 BPP2D-402C Milwaukee erőcsomag akció Milwaukee M12 CDD-402C akció ajándék lámpával

A Milwaukee - bár a név nálunk kevésbé ismert, mivel viszonylag későn (mikor a Bosch, Makita, stb már régóta jelen voltak) jelent meg a hazai piacon - a professzionális szerszámgépek abszolút krémje. A Milwaukee 1924-es alapítása óta gyárt professzionális szerszámgépeket, fejlesztéseiből azóta több ipari szabvány is kinőtte magát.

A Milwaukee az 1960-as évekre (a nagy kertvárosi építkezési láz) - elsősorban megbízhatósága révén - piacvezetővé vált Amerikában, és népszerűsége azóta is töretlen a professzionális felhasználók körében. Megbízhatóságuk mellett -  nem elhanyagolható például, hogy a gépekre a gyártó 3 év garanciát vállal (ennek érvényesítéséhez mindössze egy online regisztráció szükséges) - a Milwaukee szerszámgépek teljesítményben is rendszeresen verik a konkurens gyártók gépeit.


A Milwaukee gépek elnyűhetetlenségére utaló reklámszlogenek: "Ha nem működik, nincs bedugva"; "Ha le kell cserélnie egy Milwaukee-t, az azt jelenti, ellopták."


Szerethető kütyük - #‎ToolCollectionTuesday‬  vagyis "Szerszámgyűjtemény Kedd" a Milwaukee Észak-Amerika Facebook oldalán - a Milwaukee tulajdonosok megosztják szerszámgyűjteményük képeit (kép innen)

0 comments:

Megjegyzés küldése